2/06/2007

Μεταξύ σοβαρου κι αστείου...

To Mανιτάρι αποφάσισε να κάνει την αυτοανασκολόπιση,ε, την αυτοσκόπηση του ήθελα να πώ...Ποίος είναι,τί κάνει στη ζωή του,τι θα ήθελε να κάνει,πόσες γκόμενες είχε, θα συνεχίσει το ταξίδι της νιότης του,θα παντρευτεί, τι θα κάνει επιτέλους!
Βαρετά ερωτήματα και αγχωτικοί προβληματισμοί...
Το Μανιτάρι θέλει να ξεφύγει.Απ'όλους κι όλα και απο τον ίδιο του τον εαυτό.
Με ενθουσιασμό δημιούργησε αύτο το βλοκ .Γρήγορα ο ενθουσιασμός άφησε την θέση του στην απογοήτευση…Ο πανελλήνιος και ενδεχομένως παγκόσμιος ενθουσιασμός απο την παρουσία του στο διαδίκτυο δεν ήρθε..
Ελάχιστοι δώσαν σημασία στο οξύτατο πνεύμα του,το καταιγιστικό του χιούμορ,την διεισδυτική του ματιά...Και ξέρετε τι κατάλαβε;
Δεν τον νοιάζει κιόλας!
Ψάχνοντας ένα μέρος την διαδικτυακής κοινόητας των ελληνικών βλοκς κατάλαβε και κάτι :Oτι είμαστε όλοι ίδιοι.. Θέλουμε να γίνουμε όλοι χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, και να αυτοπραγματωθούμε σε συνεργασία ή είς βάρος των ομοίων μας..

Δεν λέμε και τίποτα σπουδαίο και ο καθένας πετάγεται σαν πορδή να πεί την άποψη του και να δωσει τα φώτα του.Κι αν οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες και ο καθένας έχει απο μία,πούφ,βρωμίσαμε!

Ανυγουεη,θα μπορύσα να το δώ και απο την θετική του πλευρά:Είμαστε κάποιοι αργόσχολοι , με απωθημένα και σκοπιμότητες που η ζωή τους έχει βαλτώσει και αντι να ζούνε τη ζωή τους, την εκθέτουνε και γράφουνε γι΄αυτή.
Άλλοι επώνυμα κα άλλοι ανώνυμα.Οι επώνυμοι βλοκάρουν απο σκοπιμότητα ή διάθεση -μέχρι βλακείας- αυτοπροβολής και αυτοπροσβολής.
Οι ανώνυμοι είναι άλλη κατηγορία..
Ο καθένας θέλει να εκθέσει τον εαυτό ,να αναγνωστεί και να αναγνωριστεί.Για το σκοπό αυτό μετέρχεται κάθε μέσο.Λόγια κείμενα,δημοσιογραφίστικες μελέτες,χαριτωμένες ή ρηξικέλευθες και ριζοσπαστικές απόψεις,προκλήσεις,συνεταιρισμοι και γλυψίματα,ψευδοίντριγκες.χρονογραφήματα,προσωπικές και μη φωτογραφίες και βίντεο , περάστε κόσμε έδω το καλό βλόκ.

Άλλοι με εκ του πονηρού ειλικρίνεια και αυτοσαρκαστική διάθεση αυτοσατιρίζονται ή προκάλουν σατιρίζοντας τους άλλους και καταδικάζουν το μέσον και τα μέσα που οι ίδιοι μετέρχονται-βλέπε Mανιτάρι...
Που θα φτάσει αυτό;


Στο επόμενο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ πόστ-Δημοσίευση-διαβάστε που θα φτάσει αυτό κι εκεί κάπου τελειώνει το αστείο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα